Ons verhaal

Carlijn Bergshoeff is in 2021 gestart met haar podcast over omgevingsmanagement, omdat zij als freelancer behoefte had aan kennisdeling over haar vak. Langzaamaan is dit uitgegroeid tot Onbeperkt Omgevingsmanagement: een digitaal platform van en voor omgevingsmanagers.

Het logo van Onbeperkt Omgevingsmanagement is een kruising tussen hartjes en aanhalingstekens. De hartjes staan voor de empathie die omgevingsmanagers voor de belanghebbenden voor hun project hebben. Want je kan belanghebbenden alleen op een goede manier in je project betrekken, als je weet wat hun belangen zijn en waar zij behoefte aan hebben. Dat leer je door het gesprek aan te gaan. Daarom zijn aanhalingstekens de andere pijler in het logo van Onbeperkt Omgevingsmanagement.

Over ons

De missie van Onbeperkt Omgevingsmanagement is om op een laagdrempelige manier kennis te delen met omgevingsmanagers uit het hele land. Op een manier die bij hen past.

Wil je je tijd in de file goed gebruiken? Dan kan je één van onze podcasts luisteren. Heb je een moment om even rustig te lezen? Dan kan je onze blogs lezen. En als je graag andere omgevingsmanagers wil ontmoeten en in gesprek je kennis wil verdiepen, dan ben je van harte welkom bij onze cursus omgevingsmanagement!

Hoe het begon

In de corona tijd was het niet mogelijk om andere projecten fysiek te bezoeken en ook netwerkbijeenkomsten waren niet mogelijk. Oprichtster Carlijn Bergshoeff merkte dat ze het contact met vakgenoten miste en startte daarom Omgevingsmanagement, de podcast. In eerste instantie om met oude bekenden het gesprek te voeren over haar vak, maar naarmate het bereik van de podcast groeide, ook met nieuwe bekenden.

Langzaamaan groeide de podcast uit tot Onbeperkt Omgevingsmanagement, waar je ook blogs kunt lezen en cursus omgevingsmanagement kan volgen.

Meer dan 10 jaar ervaring

Carlijn Bergshoeff heeft ervaring bij overheden, aannemers en in de projectontwikkeling

2009
Start als omgevingsmanager
2016
Start als freelance omgevingsmanager
2021
Eerste aflevering podcast
2022
Oprichting Onbeperkt Omgevingsmanagement

Sponsors & Partners

De volgende partijen helpen mee om van Onbeperkt Omgevingsmanagement een geweldig kennisplatform te maken

Word Sponsor