Cursus omgevingsmanagement

Cursus omgevingsmanagement

Hoe helpt de cursus OM jou verder?

Volg nu de cursus omgevingsmanagement. Dit mooie vak binnen de bouw is nog jong, maar heeft zichzelf al bewezen. Aangezien een bouwproject altijd impact heeft op mensen is er een manager nodig om alle belangen in het zicht te houden. En dat natuurlijk met het doel om draagkracht voor het bouwproject te verwezenlijken. Om een goede omgevingsmanager te zijn is het belangrijk dat je weet hoe je je communicatieve vaardigheden goed in zeten met welke belanghebbenden je nu echt rekening moet houden. Om dat te leren biedt Onbeperkt Omgevingsmanagement hulp die al eerder zeer gewaardeerd is door enthousiaste collega’s in de bouw. Wil jij ook de cursus omgevingsmanagement volgen? Meld je vandaag nog aan!

 

Voor wie

De cursus omgevingsmanagement is geschikt voor iedereen die meer wil weten over dit mooie vak en hier ook al mee wil oefenen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, de cursus kan iedereen verder helpen binnen het vak. Dus werk je voor de overheid, een aannemer of projectontwikkelaar en wil je leren om de juiste belanghebbenden op een goede manier te betrekken in een bouwproject? Dan is deze cursus iets voor jou.

 

Van theorie tot technieken

De cursus omgevingsmanagement duurt één dag. In deze dag word je meegenomen in de herkomst van het vak. Wist je bijvoorbeeld dat dit vak pas sinds 2007 bestaat? Inmiddels is de omgevingsmanager bijna niet meer weg te denken bij een bouwproject. Tijdens de cursusleer je meer over de verschillende theorieën achter het vak en ga je oefenen met gesprekstechnieken. De mutual gains theory is bijvoorbeeld de theoretische basis van omgevingsmanagement en Neuro Linguïstisch Programmeren biedt uitkomst voor de communicatieve vaardigheden. Om het vak onder de knie te krijgen is er natuurlijk meer dan theorie nodig. Daarom is er ook uitgebreid de tijd om te oefenen met gesprekstechnieken. Het mooie is dat de cursus omgevingsmanagement aan een kleine groep wordt gegeven waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke feedback. Ben je enthousiast geworden en wil je groeien als omgevingsmanager? Meld je dan nu aan voor de cursus!

Carlijn Bergshoeff

Omgevingsmanager en podcaster

Carlijn Bergshoeff is sinds 2009 actief als omgevingsmanager. De eerste jaren in vaste dienst bij Rijkswaterstaat en daarna als zelfstandige. Carlijn heeft opdrachten gedaan voor zowel overheden, aannemers en in de projectontwikkeling.